Cabinet psihologic

Cabinetul Individual de Psihologie Anca-Elena Vințeanu are o nouă pagină de internet începând cu luna decembrie 2011, pe care o puteți viziona accesând adresa http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro/

Adresă:

Bulevardul Banu Manta nr. 16, bloc 27, scara B, apartament. 55, sector 1, Bucureşti

http://www.salutbucuresti.ro/harta/?q=04306106206906e06507402005007306906806f06c06f067069063&x=29943&y=44231&ah=95&z=-105&v=2

Spațiul și cadrul cabinetului de psihoterapie este un loc confortant și securizant  în care poți să găsești un ghid care să te însoțească în călătoria ta interioară.

Timpul, spatial și terapeutul sunt elementele de realitate esențiale pentru a găsi siguranța de care ai nevoie, pentru a putea explora lume ta interioară.

Aici vei fi îndrumat și sprijinit pentru a afla, a găsi, a clarifica sau a descoperi lucruri uitate, pierdute, necunoscute, nerecunoscute despre tine, despre lumea din interiorul tău, despre relațiile cu lumea exterioară, despre felul în care tu exiști, ființezi, te desfășori în relație cu tine și cu ceilalți.

Toate acestea, în urma travaliului psihoterapeutic, îți vor putea deveni resurse în cursul existenței tale, pentru a putea fi tu însuți, pentru a te vedea, pentru a te înțelege, pentru a te iubi, pentru a te accepta cu bune și cu rele, cu frumos și urât.

Numai așa poți deveni mai conștient, mai împăcat, mai pregătit, mai deschis pentru cele pe care le trăiști și le vei trăi în viitorul apropiat sau îndepărtat din existent ta. (psiholog-psihoterapeut Anca-Elena Vințeanu)

ADRESĂ CABINET:

Bulevardul  Banu Manta numărul 16, bloc 27, apartament 55, parter, sector 1, București

DATE DE CONTACT :

PUNCTE DE REPER:

 • Piața Victoriei
 • Muzeul Țăranului Român
 • fosta Primărie a sectorului 1
 • Piața 1 Mai

MIJLOACE DE TRENSPORT:

 • Autobuze: 300, 205, 282, 182
 • Tramvaie: 46, 45, 42, 34, 20, 24,1
 • Metrou – stația Piața Victoriei  sau stația Basarab

PROGRAM CABINET

Luni: 12.00 – 21.00

Marți: 9.00 – 12.00

Miercuri: 12 – 21.00

Joi: 17.00 – 21.00

Vineri: 10.00 – 21.00

Sâmbătă: 10.00 – 16.00

SERVICII PSIHOLOGICE OFERITE DE CABINET:

 • Consiliere psihologică sau psihoterapie individuală pentru adulți, adolescenți, copii
 • Consiliere sau psihoterapie de cuplu
 • Consiliere parentală
 • Terapie de grup prin psihodramă

                                                           o   grup de dezvoltare personală pentru adulți

                                                           o   grup pentru copii

                                                           o   grup pentru adolescenți

Regulile necesare funcționării eficiente a unei intervenții psihologice:

 • respectarea timpului de lucru – ora stabilită pentru începerea ședinței și pentru terminarea acesteia
 • respectarea frecvenței – nu se admite absentarea de la ședințele stabilite, în cazul în care clientul nu poate ajunge va plăti ședința la care nu s-a putut prezenta în cazul în care dorește să continuie intervenția psihologică
 • vacanțele sunt stabilite de la începutul intevenției psihologice și vor fi respectate
 • în primele două ședințe predomină interviul necesar stabilirii problematicii clientului, cât și a stabilirii formei de intervenție psihologică
 • durata intervenției psihologice este stabilită de la început și respectată de ambele părți (terapeut și client)

Cabinet Individual de Psihologie Anca-Elena Vințeanu atestat de Colegiul Psihologilor din România – cod de înregistrare 10B2323

Psihoterapeut Anca-Elena Vințeanu specializat în:

 • psihoterapie psihanalitică de cuplu și familie
 • psihoterapie de grup prin psihodramă clasică
 • psihologie școlară

DESPRE MINE

Numele meu este Anca-Elena Vinţeanu, sunt psiholog psihoterapeut, absolvent al Facultății de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti din anul 2004 și absolvent al masterului de Psihoterapie Analitică.
Am ales această profesie călăuzită de dorința de a da speranță și înțelegere celorlalți, de a aduce sprijin semenilor care au trăit sau care trăiesc experiențe care le aduc neliniște și durere.
În dorința mea de a fi un profesionist cât mai bun și de a acumula cât mai multe experiență profesională, care să îi ajute pe cei care apelează la mine, formarea mea în psihoterapie se axează pe următoarele școli: psihoterapie psihanalitică de cuplu și familie – în cadrul Asociaţiei Române de Terapii Psihanalitice de Cuplu şi Familie –, psihoterapie de grup prin psihodramă – în cadrul Asociaţiei Române de Psihodramă Clasică –.
Pentru că sunt o persoană deschisă către cunoaștere, învățare, informare, evoluție, empatie, sprijin, înțelegere – aspecte care m-au ajutat în drumul acestei frumoase profesii – am putut dobândi în timp abilitatea de a asista alte persoane care se află în căutarea unui sprijin și în găsirea unor soluții sau alternative la problemele de suflet cu care ei se confruntă.
Dorința de a cunoaște ființa umană, propria mea experiență de viață, precum și abilitatea de a empatiza cu ceilalți semeni mi-a creat deschidere către a înțelege durerile sufletești, posibilitatea de a putea fi alături și asista pe cei care se simt neînțeleși, a celor care trăiesc cu durere în suflet, poate ani de zile, neînțelegând ce le provoacă sau declanșează această durere pe care o resimt, a persoanelor care trec prin crize existențiale, a celor care au trecut sau trec prin pierdere sau despărțire de persoane dragi sau apropiate.
Eu cred că nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este întâmplător, iar fiecare experiență de viață ne poate ajuta să înțelegem ceva din noi, și că putem descoperi acea forță interioară care ne călăuzește și ne ajută să mergem mai departe în existența noastră.

psiholog psihoterapeut Anca -Elena Vințeanu

(atestat în psihoterapie psihanalitică de Cuplu și Familie, în psihologie școlară de

Colegiul Psihologilor din România – cod personal 02932)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: